Ik ben Nico Blok, uw keukenspecialist in Emmeloord. Sinds 2008 werk ik met veel plezier in de Noordoostpolder.

Mijn passie… alles wat met keukens te maken heeft. Vroeger werkte ik in de keuken, nu adviseer ik over keukens. Vanwege deze ervaring weet ik dat het belangrijk is dat, naast dat een keuken er mooi uitziet, deze ook praktisch moet zijn. Hierover geef ik u dan ook graag advies tijdens het ontwerpen van uw keuken.

Ik sta voor Persoonlijk advies, één vast aanspreekpunt, topkwaliteit voor een betaalbare keuken. Geen aparte afdeling voor al uw vragen, u bent tenslotte geen nummer. Ik werk transparant en prijsbewust, elke klant krijgt de beste prijs, zonder handjeklap!

Loop vrijblijvend binnen of maak een afspraak. Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan we alle wensen inventariseren en uitwerken tot een persoonlijk plan voor uw droomkeuken.

Tevens kunt u bij ons terecht voor advies over interieurstyling. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

Graag tot ziens

Nico Blok

Esther Westhuis Keuken Emmeloord

Mijn naam is Esther Westhuis 

Kun je van je hobby je werk maken? Dat was één van de vragen die ik mij enkele jaren geleden stelde. Op dat moment werkte ik in de keukenbranche,  als gastvrouw en styliste bij een keukengigant. Tijdens mijn 13 jaar in de keuken industrie heb ik letterlijk een mooi kijkje in de keuken gekregen.  

Al die tijd heb ik al interesse gehad in het ontwerpen van interieur en het stijlen van keukens. Daarom besloot ik een opleiding te volgen bij NIA en ben in deze periode in contact gekomen met Nico van Keuken Emmeloord. Tijdens ons kennismakingsgesprek was Nico direct enthousiast en besloot om mij aan te nemen.

Een nieuwe keuken kopen doe je niet zomaar, alles heeft te maken met de keuzes die je maakt. We beginnen met een vrijblijvende eerste kennismaking  in de showroom. Door goed te luisteren en veel vragen te stellen krijg ik een beeld van je thuis. Zo ontrafelen we wat er mogelijk is binnen je wensen.

Dit vertaald zich in een ontwerp dat qua stijl, sfeer en budget volledig bij jouw past. Mijn kracht is  om  eenheid en sfeer te combineren met de functionele toepassingen voor een nieuw keuken of aanpassing in het interieur.

Hierdoor ontstaat  er een mooie match met je huidige interieur en de nieuwe keuken. Wil je alleen even op weg geholpen worden? Dat kan natuurlijk ook!  Mijn motto is “Voel je thuis in jouw huis”!

Interesse! vraag naar de mogelijkheden voor het maken van een afspraak.

Tot snel.