Uw keukenadviseur Nico Blok is geboren in Havelte, Drenthe en is 46 jaar oud. Momenteel is Nico woonachtig in Ruinerwold. Nico heeft een passie voor alles wat met keukens te maken heeft. Dit is duidelijk te zijn aan zijn werkervaring.

Foto: Nico Blok Keukens
Nico Blok Keukens

Van 1994  tot en met 2004 was Nico Blok horeca ondernemer en had hij zijn eigen restaurant in Meppel. Dit heeft hij 10 jaar lang met  plezier gedaan.  Toch was het tijd voor wat anders.  Nico besloot zijn ervaring in de keuken te gaan delen met anderen. Hij wou een eigen keukenwinkel beginnen.

Eerst heeft Nico een jaar lang ervaring opgedaan bij een collega en daarnaast heeft hij een aantal opleidingen en cursussen gevolgd. Daarna heeft Nico Blok de eerste stap gemaakt naar zijn eigen keukenwinkel. Hij begon in Lelystad.

Toch trok de polder mentaliteit Nico erg aan en besloot daarom met zijn winkel naar Emmeloord te verhuizen. Sinds 2008 is Nico actief in de Noordoostpolder.

Foto: Nico Blok Keukens
Nico Blok keukens

,,Noem mij een vakidioot’’, zegt adviseur  Nico Blok van Keuken Emmeloord. De keukenspecialist praat met passie als het over keukens gaat en heeft opvallend veel oog voor details.  ‘Vroeger heb ik in keukens gewerkt en ik weet precies hoe het werkt. Een keuken moet naast mooi ook juist heel praktisch zijn. Daarnaast let ik heel erg op de symmetrie van de keuken’.

Blok is al jaren het vaste gezicht van Keuken Emmeloord en voor hem is dat belangrijk.  ,,De klant wil het liefst maar met een persoon te maken hebben.  Ik ben ontwerper, adviseur en verkoper en geef gehoor aan de wensen van de klant.  Zowel in het lage-, midden- als het hoge segment. ‘’