De aanschaf van een nieuwe keuken bij Keuken Emmeloord

Bij Keuken Emmeloord wordt er naar u geluisterd en wordt uw droomkeuken volledig met u in overleg samengesteld.

1.            Ontvangst
Kom langs in onze showroom in Emmeloord en laat u inspireren door de laatste trends op het gebied van keukens.

2.            Uw wensen
Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee nemen we vrijblijvend uw wensen door. Denk hierbij aan het type keuken zoals landelijk, modern, greeploos of strak. Welke kleuren spreken u aan? Heeft u veel kastruimte nodig? Etc.

3.            Aan tafel
Aan de slag! Samen gaan we aan tafel om op basis van uw bouwtekening of de door u opgemeten kladtekening een eerste schets te maken van uw droomkeuken.

4.            Apparatuur
Tijdens het tekenen bespreken we ook welke apparatuur er in uw keuken moet komen. Wij hebben apparatuur uit verschillende segmenten.

5.             Afspraak
Als al uw wensen duidelijk zijn en de eerste tekening klaar is, maken we een vervolg afspraak. Ondertussen gaan wij voor u aan de slag!

6.              3D tekening
Wanneer we alle wensen en maten in de handmatige tekening hebben verwerkt, maken wij voor u op de computer een 3D tekening. Deze 3D tekening geeft u het gevoel of u al direct aan de slag kunt in uw nieuwe keuken.

7.              Offerte
Op basis van uw 3D tekening maken wij een scherpe offerte op maat.
8.              Vervolg afspraak
Tijdens de vervolgafspraak laten wij u de 3D tekening zien. U zult versteld staan van het resultaat. Deze 3D tekening kunnen we ter plekke aanpassen als u nog iets wilt veranderen. Wij kijken bij onze leveranciers wat de specifieke aanbiedingen zijn, zodat u altijd het beste apparatuur heeft voor de beste prijs. Gezamenlijk nemen de offerte door.

9.            En dan..
U geeft akkoord!  Wij komen langs op locatie om alles exact in te meten, zodat uw droomkeuken al binnen 6 weken geplaatst kan zijn!

Bij Keuken Emmeloord kunt u terecht voor voordelige basis keukens maar ook kunt u uw eigen keuken op maat laten samenstellen. Nico Blok, uw keukenadviseur, gaat vrijblijvend met u in gesprek om al uw wensen te inventariseren. Op basis van uw wensen wordt er een schets gemaakt van een keuken die past bij uw wensen en smaak. Kortom, een unieke keuken.

Laat u inspireren!