Ervaar het gemak van professioneel keuken advies.

Een keuken koop je niet zomaar. Het ontwerpen van een keuken is zoveel meer dan het uitzoeken van een paar kasten en apparatuur. Met de passie voor keukens en onze vak kennis helpen wij u graag met het ontwerpen van uw droomkeuken.

Een keuken uitzoeken hoe doe je dat?

Oriëntatie
Het samen stellen van uw droomkeuken begint met een goed gesprek in onze sfeervolle  showroom, waar wij verschillende opstelling en mogelijkheden laten zien.

Creëren
Het ontwerpen van de keuken doen wij aan tafel. We beginnen met de ruimte in kaart te brengen. Waar in smaak, leefstijl en budget de hoofdrol spelen. Van al uw wensen maken wij een samenhangend geheel, en kijken naar de gewenste  opstelling functionaliteit, ergonomie en materialen.

Apparatuur
Als dealer van verschillende  keuken /apparatuur merken is het voor ieder budget mogelijk om een mooie keuken te ontwerpen.

3D ontwerp
Nu alle keuzes op papier staan en het ontwerp naar wens is gaan wij aan de slag met het maken van een 3D ontwerp.

Presentie
Het leukst moment is nu aangekomen! De presentie van het 3D ontwerp. Is het ons gelukt om uw persoonlijke keuken te ontwerpen! Past het bij uw smaak, leefstijl? Zijn er nog puntjes op de I te zetten! Is de prijs goed?

En dan
U geeft akkoord! Wij komen bij u thuis langs om alles exact  in te meten zodat uw droomkeuken al binnen 6 weken geplaatst kan zijn! 

keuken Emmeloord staat voor Persoonlijk advies, één vast aanspreekpunt, topkwaliteit voor een betaalbare keuken. Wij werken transparant en prijsbewust, elke klant krijgt de beste prijs, zonder handjeklap!  Laat u inspireren!